Wellness

Jeste li ikada čuli za vitamin P? Ne može se sintetizirati u laboratorijima, ali je važan kako bismo vodili ispunjen i uravnotežen život. Vitamin P se odnosi na prirodu! Priroda pomaže podići naš imuno sustav, smanjuje stres i krvni tlak, pospješuje koncentraciju i raspoloženje, ubrzava oporavak, te pozitivno utječe na uravnoteženo spavanje.
Po svojoj definiciji, wellness je postignuta ravnoteža uma, duha i tijela koja rezultira cjelokupnim blagostanjem. Šumska terapija (udisanje eteričnih šumskih mirisa), aktivna i pasivna meditacija u šumi – posebice u stogodišnjim šumama, odluka da isključite tehnološke aparate, spavanje u prirodi (poput spavanja u našim tipijima ili šatorima uz rijeku), briga o vašem tijelu unosom hrane pripremljene od namirnica iz prirodnog i organskog uzgoja, masaža tijela, pozitivno stanje uma, uranjanje u duboku i iskonsku divljinu, djetinja igra kada ništa ne moramo činiti osim prepustiti se ljepotama života, sve su to recepti za kvalitetan wellness.
Sve to na Linden ranču dolazi prirodnim putem. Naš ranč je zamišljen kao fizičko i duhovno svetište gdje ćete se susresti sa yogom, wellness aktivnostima i okrepljujućim tretmanima za duh i tijelo. Jedinstveni spoj vanjskih prostora za aktivnosti, dvorane za yogu, naša vruća kupelj napravljena od sibirskog cedra, grijani bazen za plivanje i spokojan dnevni boravak na otvorenom potiču ozdravljenje i procese iscjeljivanja unutar vašeg tijela.

Ovo mjesto te odvodi u stanje potpune opuštenosti.

Matea, Hrvatska

Aromaterapija

Korištenje esencijalnih ulja kroz masažu i njihovo nježno nanošenje dokazano umiruje i opušta um i tijelo.

Japanska Ofuro vruća kupelj

Ova stara tehnika uranjanja u vruću vodu otklanja napetost i stres, ublažava bol u mišićima, te potiče cirkulaciju krvi.

Masaža

Tijekom cijele sezone dovodimo profesionalne masere koji se bave različitim tehnikama masaže: od sportskih do masaža za otpuštanje energetskih blokada u vašem tijelu.

Yoga

Naši partneri učitelji yoge podučavaju različite yoga vježbe i tehnike.

Meditacija

Bilo u prostoru našeg Studija ili pod vedrim nebom, Linden je raj za ljubitelje meditacije.

Grijani bazen

Osvježavajuće prednosti čiste planinske izvorske vode u našem bazenu su svima poznate.
Luksuzni prirodni resort u srcu divljine.

Doživite jedinstvenu pustolovinu na autentičnom ranču u Velikoj Plani, skrivenom unutar Parka prirode Velebit, prirodnog rezervata pod zaštitom UNESCO-a. Linden je dom jedinstvene vještine prirodnog jahanja, uz iznimnu pažnju posvećenu udobnosti, usluzi, hrani i transformativnom iskustvu.

“Portal k onome što je zaista važno!” – D. Derifaj