Otvorena radna mjesta

Linden Tree Retreat & Ranch nudi odmor u skrovitoj hrvatskoj divljini, Naša misija je ponuditi autentično mjesto gdje će naši gosti doživjeti avanturu za pamćenje, te imati prilike naučiti više o sebi samima, o kulturi, okolišu i sveopćoj međupovezanosti.

Linden Tree Retreat & Ranch je privatni, luksuzni planinski eko-resort smješten u podnožju Velebita i jedini luksuzni ranč u Europi uvršten u vodič DK Eyewitness Travela.
Nudimo pustolovni odmor u skrovitoj hrvatskoj divljini, gdje se iza jedinstvene vještine prirodnog jahanja, retreat programa, jedinstvene kuhinje i čarobnog okruženja, krije duboka i znakovita privrženost ljudima. Naša misija je pružiti jedinstveno mjesto gdje naši gosti mogu obnoviti svoju energiju i povratiti životnu ravnotežu.

Kako Linden Tree raste, u stalnoj smo potrazi za inspiriranim, kreativnim i vrijednim članovima tima koji će našu svrhu, vrijednosti i misiju pretočiti u stvarnost. Ako ste prilagodljivi, želite naučiti i razumjeti važnost zajednice i timskog rada, možete nam se pridružiti i stvoriti onakvo radno okruženje u kojem biste voljeli raditi.

Koje su prednosti rada sa nama?

Svoje zaposlenike smatramo dijelom naše obitelji i vjerujemo da trud i posvećenost trebaju biti nagrađeni i priznati. Naš osnivač, Bruce, izgradio je ovaj posao na principu održivog i
odgovornog razvoja i ključno je dijeliti istu viziju napretka. Ono što očekujemo od zaposlenika je:

  • Visoka razina integriteta i odgovornosti
  • Želja za cjeloživotnim usavršavanjem i razvojem sposobnosti potrebnih za trenutne i buduće poslove
  • Fleksibilna, pozitivna i prilagodljiva osobnost koja teži radu u timu
  • Sposobnost jasnog izražavanja, planiranja aktivnosti i njihovog uspješnog provođenja

Ako ste oduvijek sanjali o radu u netaknutoj prirodi s grupom visoko motiviranih pojedinaca, pošaljite nam svoj životopis i motivacijsko pismo u kojem ćete opisati zašto ste upravo vi pravi izbor za Linden, koristeći obrazac u nastavku.

Prijava za posao:


*obavezna polja