logo
Portal prema bitnom

POSAO NA LINDENU

LINDEN TREE RETREAT AND RANCH je privatni, eko-luksuzni planinski resort, smješten u podnožju Velebita i jedini DK Eyewitness Travel Luxury Ranch u Europi.

Ranch nudi odmor i pustolovinu u udaljenoj divljini Hrvatske, ali uz jedinstvena iskustva jahanja, raznih programa, jedinstvene kuhinje i čarobnog okoliša, nudimo istinsku posvećenost našim gostima. Naša misija je pružiti jedinstveno mjesto gdje naši gosti mogu obnoviti svoju energiju i životnu ravnotežu.

Kako Linden Tree raste, u stalnoj smo potrazi za inspiriranim, kreativnim i vrijednim članovima tima koji će oživjeti našu svrhu, vrijednosti i životnu misiju.

Koje su prednosti rada s nama?

Svoje zaposlenike smatramo dijelom naše obitelji i vjerujemo da vrijedan rad i posvećenost trebaju biti nagrađeni i cijenjeni. Linden Retreat ima plan po kojem se profit dijeli, što znači da svi radimo s istim ciljem. Naš osnivač, Bruce, je izgradio ovaj posao na principu održivog i odgovornog razvoja i ključno je da dijelimo ovu viziju napretka. Ono što očekujemo od zaposlenika je:

  • Visoka razina integriteta i odgovornosti
  • Želja za cjeloživotnim usavršavanjem i razvojem sposobnosti potrebnih za trenutne i buduće poslove
  • Fleksibilna, pozitivna i prilagodljiva osobnost koja teži radu u timu
  • Sposobnost jasnog izražavanja, planiranja aktivnosti i njihovog uspješnog provođenja

Ako ste oduvijek sanjali o radu u nedirnutoj prirodi s grupom visoko motiviranih pojedinaca, pošaljite nam svoj životopis i motivacijsko pismo u kojem ćete opisati zašto ste upravo vi pravi izbor za Linden Tree koristeći formular niže.

OBRAZAC ZA ZAPOŠLJAVANJE: