logo
Portal prema bitnom

NAŠ TIM

Potreban je izvanredan tim ljudi kako bi se omogućilo iskustvo Lindena, gdje se avantura u prirodi susreće sa osobnom uslugom. Od kauboja i onih u kuhinji, do vodiča u prirodi i naših partnera upečatljiv zbir pojedinaca sa mnoštvom talenata, više su obitelj nego osoblje. Evo što oni kažu za svoju motivaciju i što oni donose na Linden:

osnivač i partner s upravljačkim pravima

Bruce - osnivač i partner s upravljačkim pravima

"Moj život je posvećen svjesnom razumijevanju postojanja, kroz vanjska i unutarnja putovanja. Dijeliti avanture s našim gostima i klijentima u nevjerojatnoj okolini našega ranča, čini moj rad na Lindenu osnažujućim iskustvom."

Megi - partner s upravljačkim pravima

Megi - partner s upravljačkim pravima

"Ja sam, bez sumnje, dio praiskonske jednote, no ponekad moramo putovati i tražiti, kako bi bili u dodiru s njom. Zašto sam zastala na Lindenu na mom životnom putovanju? Moglo je to biti bilo koje mjesto, iskreno, ali bio je Linden koji mi se obratio u određenom trenutku i prihvatila sam ga sa svim što je imao za pružiti. Sada svjedočim kako pomaže drugima na putu do samih sebe."

Joe - partner s upravljačkim pravima

Joe - partner s upravljačkim pravima

"Učiti od svakog koga sretnem. Poučiti ono što mogu one koji su željni učiti. Uživati i biti u miru sa sobom, i cijelim svijetom."

Tina - rezervacije

Tina - rezervacije

"Moja misija na Lindenu je služiti i dijeliti svoju strast za životom, za ljudima, za prirodom. Ono što me čini sretnom je pomoći drugima pronaći svoj put do sreće. Nisam mogla naći bolje mjesto od Lindena da budem u mogućnosti to činiti."

Steve - uređenje okoliša

Steve - uređenje okoliša

"Moja je želja doprinijeti ljepoti i čaroliji Lindena kroz uljepšavanje i očuvanje okoliša ranča, da bi naši gosti mogli uživati u izvornoj ljepoti prirode i da bi ista ostala očuvana za buduće generacije."

J. J. – kauboj naučnik

J. J. – kauboj naučnik

"Moj život usko je povezan s prirodom, s divljinom. Kad sam prvi put vidio Linden Tree, osjetio sam poziv koji me tjerao da dođem. Živjeti i učiti od velikih kauboja kao što su Joe i Steve je inspirirajuće."