logo
Portal prema bitnom

OBJEKTI:

Saloon za opuštanje i zabavu

SALOON

Nekadašnja konjska staja pretvorena je u blagovaonicu. Sa svojim western dekorom i antikvitetima čini da se osjećate kao na setu snimanja western filma. Linden Tree Retreat & Ranch fokusiran je na kvalitetu zemlje koja proizvodi svježu, hranjivu i ukusnu hranu koja vas njeguje iznutra. Kuhari koriste svježe namirnice koje beru iz okolice ili ih nabaljaju od lokalne zajednice. Gosti mogu uživati u kruhu od lokalnih žitarica. Članak u Washington Postu rekao je da "je samo komad njegove tople slasti prava hrana za dušu".

The Square je centralno mjesto okupljanja na Lindenu

THE SQUARE

Ovo je mjesto okupljanja, mjesto gdje se objeduje za toplijih mjeseci, mjesto gdje se održavaju plesne večeri za vrijeme ljeta i mjesto gdje je smještena naša recepcija.

Tradicionalna vruća kupelj savršena je za hladne noći

VRUĆA KUPELJ

Natopite se u tradicionalnoj japanskoj Ofuro drvenoj kadi koja se grije pomoću peći na drva. Ova drevna tehnika potapanja u vrućoj vodi oslobađa od napetosti i stresa, opušta mišiće i potiče cirkulaciju krvi. Sami otkrijte zašto su Japanci stoljećima koristili ofuro kako bi olakšali tjelesne i duhovne nedaće. Za vrijeme zimskih mjeseci uživajte u promatranju zvijezda iz tople vode okruženi snijegom uz čašu pjenušca.

Staja je mjesto gdje sva akcija vezana uz konje počinje na Lindenu

STAJA

Omiljeno okupljalište naših kauboja i gostiju. Sav konjski žamor događa se upravo ovdje.

Jahanje se održava i u prostoru arene za jahanje

ARENA ZA JAHANJE

Naša vanjska arena za jahanje spojena je sa stajom. Ovdje se događaju satovi učenja jahanja, lekcije jahanja i demonstracije, te ljetni rodeo.

Naši gosti za vrijeme treninga konja u Equipondu

EQUIPOND

Equipond je posebno dizajnirano mjesto za dresuru konja – ispunjeno je vodom kako bi se konj osnažio, osigurala najbrža moguća rehabilitacija i omogućilo konjima da prevladaju svoj strah od vode. Odlično je i za jahače – pokazuje vam kako će se konj ponašati blizu vode daje vam mogućnost da naučite kako smiriti konja kad uđe u vodu.

Studio

STUDIO

Drveni paneli medene boje, peć na drva, biblioteka i selekcija japanskih rukotvorina krase prostranu dvoranu Studija. Prostor služi kao kino, prostor za održavanje raznih radionica, sastanaka.

Sve naše smještajne jedinice i ostale objekte za opuštanje i zabavu pomno smo uredili kako bi u vama stvorili mir, opuštanje i omogućili vam odmor u kojem ćete na svakom koraku osjećati harmoniju s prirodom i sami sa sobom.