logo
Portal prema bitnom

LINDEN MENI - NAŠA HRANA

Svako jutro u našoj blagovaoni dočekat će vas očaravajuća aroma i miris svježe mljevene, orijentalne kave. Unutarnji “country” šarm blagovaone susreće se s eko elegancijom, gdje se lokalno izrađeni drveni stolovi i ručno tesane grede savršeno stapaju s ambijentom. Vjerujemo da je vaš boravak na našem ranču više od odmora, zbog čega nam je cilj pružiti vam kulinarski užitak na najvišoj razini.

Našu hrana poznata je pod imenom “hrana za dušu” te se često spominje kao hrana koja je “kuhana s ljubavlju”. Naš meni je hrvatski mozaik svjetskih okusa – uzbudljiva fuzija mediteranskih jela na tanjuru s internacionalnim bljeskom. Svi specijaliteti i hrana koju poslužujemo su svježi i pripremljeni istog dana u našoj otvorenoj “country” kuhinji, uz korištenje najboljih sastojaka. Imamo dnevno pripremljen meni koji prati sezonsku ponudu naših dobavljača ili ponudu koja je dostupna na ranču ili lokalnoj zajednici.

Megi - masterchef našeg ranča

PRIRODNI SASTOJCI I NAMIRNICE

Svi naši sastojci koje koristimo u pripremi hrane su uzgojeni uz pomoć bio-dinamičkih i organskih metoda. Iako svi naši sastojci nisu certificirani, trudimo se poznavati naše dobavljače i nabavljati namirnice od provjerenih osoba, od kojih najveći dio čine naši susjedi i obiteljski članovi. Zahvalni smo za sve što nam daje priroda. Posebno smo ponosni i na naše hvaljeno kobilje mlijeko. Već stoljećima je poznato da samo nekoliko kapi tog mukotrpno sakupljenog eliksira čisti i pomlađuje tijelo.

Stručna priprema specijaliteta u našoj kuhinji

POSEBNE POTREBE

Pomaže nam unaprijed se upoznati s bilo kakvim vašim prehrambenin restrikcijama, alergijama, ili medicinskim stanjima, kako bismo vam pružili najbolju moguću uslugu. Naša prirodna kuhinja preferira korištenje biljnih umaka za razliku onih baziranih na vrhnju, povrtne juhe od onih mesnih, organske sastojke nad konvencionalnima, te lak, zdrav i nevjerojatno ukusan način kuhanja.

Romantična večera pod zvijezdama

ISPOD ZVIJEZDA

Objedovanje u jednom od našeg smještajnih objekata, na svježem zraku, na livadi, ili večera na privatnom balkonu predstavljaju posebnu poslasticu za parove na romantičnom odmoru, na medenom mjesecu i za slavlje godišnjica.

Sve vaše obroke i objedovanje obogaćujemo ponudom i kombinacijom jestivog bilja, trava i divljeg bobičastog voća ubranog u šumi.