logo
Portal prema bitnom

REZERVACIJA

Na svaki odmor kojeg provedete kod nas na Lindenu gledamo kao na jedinstveno iskustvo, na svakog gosta gledamo kao na osobu s posebnim potrebama. Želimo vam pomoći kako bi se pripremili na vaš odmor kod nas, želimo znati koje su vaše preferencije bile one prehrambene ili se ticale aktivnosti koje volite, kako bi mogli biti spremni za vas prije nego stignete na ranch.

Naš ranč je intimno mjesto za odmor s ograničenim smještajnim kapacitetom, koji gosti rezerviraju unaprijed kako bi osigurali odmor u vrhuncu sezone. Savjetujemo rezervacije smještaja na vrijeme, kako ne bi propustili priliku boravka u željenom tipu smještaja i uživanju u željenim aktivnostima.

Use our on line booking system to make your reservation or if unsure send us a message using contact form. Your adventure with us has already begun! Poslužite se našim sustavom za rezervacije kako bi napravili vašu rezervaciju. Ako niste sigurni što treba napraviti, poslužite se našim kontakt obrascem i pošaljite nam poruku. Vaša pustolovina je već počela!