logo
Portal prema bitnom

KORPORATIVNI EVENTI I RADIONICE

Istraživanja su pokazala da tvrtke s najmanje jednim team building projektom godišnje povećavaju svoju učinkovitost više od 40% u odnosu na tvrtke koje aktivno ne njeguju ovakav pristup. Budući da smo shvatili moć povezivanja i dijeljenja znanja sa zaposlenicima, osmislili smo nekoliko paketa u trajanju od jednog do četiri dana koje sadrže sve što team building treba biti.

TEAM BUILDING

Linden Tree Retreat & Ranch nudi brojne grupne aktivnosti koje potiču Vaše suradnike na suradnju i međusobnu povezanost. Glavni ciljevi koje ćete postići na Linden Tree team buildingu uključuju:

  • kako povećati komunikaciju među svojim zaposlenicima
  • kako otkriti i razviti poželjne karakteristike zaposlenika ili tima
  • kako osloboditi članove tima od nepotrebnog stresa
  • naučiti kako kreativno pristupati problemima
  • kako povećati samopouzdanje i samoinicijativu među članovima svog tima
  • naučiti kako preuzimati rizik i odgovornost
  • razvitak timskog duha
  • zabava i rekreacija
  • razvitak međusobne tolerancije i samokritike među članovima tima
  • kako se bolje snalaziti u novim poslovnim situacijama

Kako bi postigli sve ove ciljeve, i više, naš ranch se udružio s renomiranim korporativnim i motivacijskim trenerima. Pregršt aktivnosti pomno skrojenih kako bi razvili timski duh, a koje smo pripremili za vaš nezaboravan team building uključuju:

STRELJAŠTVO

STRELJAŠTVO

Jesu li članovi vašeg tima neustrašivi dio šumske družine Robina Hooda ili su vještinom i stilom jednaki junačkim engleskim strijelcima koji su spasili kralja i kraljevstvo u bitci kod Agincourta prije sedamsto godina? Naši "longbow" lukovi će među članovima vašeg tima otkriti baš to. Imate li ono nešto što je potrebno kako bi sačuvali smirenost u situaciji kad je sve protiv vas, kad ste brojčano nadjačani ili pucate pod pritiskom. Natjecanje u streljaštvu će potaknuti kompetitivnost, ali i suradnju.

IZGRADNJA SKLONIŠTA

IZGRADNJA SKLONIŠTA

Od početka vremena ključni element uspjeha ljudi bila je sposobnost izgradnje skloništa u kojem bi se spasili od vremenskih nepogoda ili zvijeri koje vrebaju u noći. Probudit ćemo praiskonski nagon za preživljavanjem i suradnjom u članovima vašeg tima. Naučit ćemo vas kako planirati svaki sljedeći korak, kako zadržati smirenost u bezizlaznoj situaciji, a konačni produkt vašeg truda i rada bit će fantastično sklonište kojeg se ne bi posramio niti Bear Grylls u svojim pustolovinama.

PALJENJE VATRE INDIJANSKIM STILOM

PALJENJE VATRE INDIJANSKIM STILOM

Kao gradska bića navikli ste na određene luksuze u životu. Kako ćete se ponašati kad ne možete računati na one stvari koje doživljavate zdravo za gotovo. Imate li potrebno znanje i vještinu kako bi potaknuli sebe i članove svog tima na uspjeh i unatoč manjku osnovnih potrepština? Jesu li vam upaljač i šibice zaista potrebni?

Vođenje konja preko poligona s preprekama

VOĐENJE KONJA PREKO POLIGONA S PREPREKAMA

Aktivnost kao stvorena za viši management vaše tvrtke. Ali i za sve one koji pucaju visoko. Saznajte jeste li pravi vođa ili još trebate poraditi na tome. Istinski vođa se odlikuje sposobnošću da do pobjede vodi ljude ili bića koja je tek upoznao, sposobnošću da svoj tim primjerom povede do ostvarenja cilja. Naši konji obožavaju biti dio tima, pa vjerujemo da će ovo biti posebno lak zadatak za sve koji ga se prihvate.

Vještina praćenja životinja

VJEŠTINA PRAĆENJA ŽIVOTINJA

Kao i u poslovnom svijetu, priroda je puna tragova koje treba pratiti. Prava je umjetnost odabrati onaj pravi trag, onaj pravi put koji će vas dovesti do cilja. Saznajte jeste li pravi tragač kao članovi Shadow Wolves posebne jedinice za traganje ili još trebate poraditi na svojim instinktima.

Gađanje iz puške i revolvera

GAĐANJE IZ PUŠKE I REVOLVERA

Kažu da najbolji snajperisti mogu pogoditi metu na udaljenosti većoj od dva kilometra. Na našem poligonu nećemo od vas tražiti takvu vrstu vještine, ali nakon što ga uspješno savladate osjećat ćete se kao Vasily Zaytsev i Wyatt Earp u isto vrijeme. Preciznost koja vam je potrebna u svakodnevnim zadacima, na našem poligonu će se posebno iskristalizirati.

Naravno, ovo je samo dio aktivnosti koje smo pripremili za vas i vaš tim. Ako to poželite naši konji su uvijek spremni za jahanje u planinu, ako želite razgibati noge koje su po cijele dane zatočene u uredima, naši vodiči će vas povesti na planinarenje i pokazati vam najmagičnije i najromantičnije lokacije u Lici, poput spilje Katedrala. A kad padne noć, vrijeme je za puštanje kočnica i pravu zabavu u kaubojskom stilu:

Večernja zabava

VEČERNJA ZABAVA

I konačno dolazimo do dijela kojeg naši team building posjetitelji najviše vole. Okupit ćete se oko vatre i pričati "ratne i lovačke priče". Pronaći ćete sponu s ljudima s kojima svaki dan proživljavate pobjede i poraze, uspone i padove. Za tekuću hrabrost pobrinut će se Velebitsko pivo koje se proizvodi ni par kilometara od našeg rancha. Za pun trbuh pobrinut će se naši fantastični kuhari koji će za vas pripremiti najukusnije ličke poslastice. Team building na Linden Tree Retreat & Ranchu ostat će u vašem sjećanju kao draga uspomena i kao dan kad ste sa svojim kolegama postali tim, a prestali biti skupina pojedinaca.

Ako želite da vam pomognemo organizirati team building za Vašu tvrtku u jedinstvenom ambijentu našeg ranča, kontaktirajte nas na .

Yoga class

RADIONICE

Nekoliko puta godišnje Linden organizira različite radionice i seminare. Oni variraju od yoge, meditacije, radionica svježe hrane, prirodnog jahanja do satova prirodne kozmetike i sličnih događanja. Prijavite se na naš newsletter ili posjetite naš blog za objave i prijave..