Lakota tipiji

Na ranču imamo izvorne indijanske tipije koje je izradila tvrtka “Nomadic Tipi” iz SAD-a poznata po izradi tipija za film “Ples s vukovima”, s glavnim glumcem Kevinom Costnerom. Smještaj u tipiju nudi vam iskustvo življenja jedan korak bliže prirodi.
Tijekom dana tipi ima blago, ujednačeno osvjetljenje, koje se ne može postići u kući. Za vrijeme kiše tipi vam nudi sigurno i ugodno utočište u kojem možete uživati osluškujući kapi kiše.
Pravi melem za dušu. Noću, za vrijeme punog mjeseca, na tipiju se oslikavaju sjene okolnih stabala, a za vedrih noći sjaj zvijezda osvjetljava njegovu unutrašnjost.
Gosti koji borave u tipijima imaju odvojene privatne kupaonice smještene na udaljenosti od par metara od tipija. Kupaonice su kompletno opremljene, s tuševima s toplom vodom, ogrtačima, papučama i toaletnim potrepštinama.
Luksuzni prirodni resort u srcu divljine.

Doživite jedinstvenu pustolovinu na autentičnom ranču u Velikoj Plani, skrivenom unutar Parka prirode Velebit, prirodnog rezervata pod zaštitom UNESCO-a. Linden je dom jedinstvene vještine prirodnog jahanja, uz iznimnu pažnju posvećenu udobnosti, usluzi, hrani i transformativnom iskustvu.

“Portal k onome što je zaista važno!” – D. Derifaj