logo
Portal prema bitnom

KONTAKT I LOKACIJA

Poslužite se našim on-line booking sustavom ili nam se javite putem našeg kontakt formulara kako bi vam mogli omogućiti bezbrižan odmor na našem ranchu.

UPIT

Linden Tree Retreat & Ranch je smješten u dolini koja se nalazi u samom srcu Velebita, unutar Parka prirode Velebit, UNESCO-om zaštićenog rezervata biosfere. Udaljenost vožnjom od većih gradova i turističkih mjesta je otprilike sljedeća:

  • 1 sat vožnje od Zadra i Plitvičkih jezera
  • 2 sata vožnje od Zagreba i Splita
  • 3 sata vožnje od Rijeke
  • 5 sati vožnje od Dubrovnika i Istre
  • 7 sati vožnje od Beča i Venecije

U našoj ponudi imamo i uslugu prijevoza sa zagrebačkog i zadarskog međunarodnog aerodroma.

Putujete li do našeg ranča automobilom s istoka, sjevera ili juga, vaš cilj je A1 autocesta (glavna autocesta smjera sjever-jug), s koje izlazite na izlaz Perušić. Na dnu rampe skrenite lijevo za Perušić. Nakon 400 metara, točno prije crkve skrenite desno za Klanac, nakon čega nastavite ravno 12 km.

U Klancu skrenite desno prema Donjem Pazarištu i vozite se 10 km kroz Donje Pazarište. S vaše desne strane proći ćete pokraj pivovare koja proizvodi poznato Velebitsko pivo. Nastavite još 3 kilometra. Kada vidite znak Velika Plana, skrenite lijevo. Linden Tree Retreat & Ranch je na udaljenosti od 0.5 km i nalazi se s Vaše lijeve strane.

Ako dolazite iz smjera Jadranske magistrale (E 65), izađite na izlaz Štirovača (isključivo u razdoblju od lipnja do listopada, kako bi izbjegli situaciju otežanog ili onemogućenog prolaska radi snijega). Nastavite vožnju dugu 53 km tijekom koje ćete proći kroz Štirovaču i Bakovac. Naš ranč je lociran 5 km od sela Bakovac. Skrenite desno za Veliku Planu i slijedite cestu još 0.5 km. Naš ranč ćete lako uočiti s lijeve strane, gotovo je nemoguće promašiti nas.

Naše GPS koordinate su 44.650361, 15.159452.

Putujete li javnim prijevozom, najbliži grad je Gospić koji se nalazi od ranča na udaljenosti od 23 km. Povezan je vlakom i autobusnim prijevozom s većim gradovima kao što su Zagreb i Split, iz kojih postoji nekoliko linija tj. dolazaka i odlazaka dnevno). Zadar i Rijeka su povezani s Gospićem autobusnim prijevozom. Od tamo možete dogovoriti s nama organizirani prijevozom našim automobilom i privatnim vozačem.

Usluga prijevoza Linden Tree automobilskim prijevozom s privatnim vozačem, dostupna je od i prema svim destinacijama unutar Hrvatske uz naknadu od 1 €/km.

Za veću mapu Klikni ovdje.