Kažuni

Kažuni Stella i Luna predstavljaju najbolje što luksuzni život u prirodi može ponuditi. Oblikom podsjećaju na afričke zemljane kolibe iz vremena velikih ekspedicija. Unutrašnjost je pažljivo uređena, s ručno rađenim orijentalnim vunenim tepisima, mekanim prekrivačima (kako bi vam bilo ugodno i toplo tijekom noći), finom posteljinom, plišanim ogrtačima i vezenim plišanim ručnicima, kućnim papučama, sušilom za kosu i kozmetikom za kupaonicu (šampon, losion, regenerator, blazinice, štapići za uši).

Kažuni imaju spavaću sobu, prostranu kupaonicu i prostor za odmor i čitanje dobre knjige, uz vatru iz peći tijekom hladnijih noći. Pri izgradnji Stelle i Lune uzeli smo u obzir osobe s posebnim fizičkim potrebama: unutrašnjost kažuna je u jednoj razini, što omogućava nesmetano kretanje osobama kojima stepenice predstavljaju prepreku. S privatnim vrtom s jedne strane, te grijanim bazenom i japanskom vrućom kupkom s druge, kažune s pravom možete smatrati svojim privatnim retreatom.

Luksuzni prirodni resort u srcu divljine.

Doživite jedinstvenu pustolovinu na autentičnom ranču u Velikoj Plani, skrivenom unutar Parka prirode Velebit, prirodnog rezervata pod zaštitom UNESCO-a. Linden je dom jedinstvene vještine prirodnog jahanja, uz iznimnu pažnju posvećenu udobnosti, usluzi, hrani i transformativnom iskustvu.

“Portal k onome što je zaista važno!” – D. Derifaj