Zov divljine

Struktura cijena Linden Tree Retreat & Rancha osigurat će vam da vaš boravak na ranču ostane u sjećanju po sadržajima i pustolovinama, a ne po komplikacijama. U nastavku stranice pronađite model koji najbolje odgovara vašem planu godišnjeg odmora i ne zaboravite pogledati naš smještaj i All inclusive ponudu.

Reinvestirajući 10% naše dobiti u projekte očuvanja prirode, razvoja zajednice i edukacije, dajemo mogućnost našim gostima da ostave dio svojeg nasljeđa na našem ranču. Kao naš gost, ne samo da imate izravan utjecaj u podršci naših projekata, nego postajete dio rastuće zajednice nositelja promjena i ekološki osviještenih vođa koji dijele našu strast za stvaranjem održivijeg svijeta. Saznajte više o našim projektima ovdje.

Jedno od najmirnijih i najčarobnijih mjesta na Zemlji. TripAdvisor

All inclusive cjenik

  • Cijene su po osobi, po noćenju i jednake su za sve tipove smještaja.
  • Djeca od 2 godine i mlađa borave besplatno.
  • All inclusive uključuje smještaj, obroke, aktivnosti prema rasporedu, korištenje opreme, Wi-Fi i parking.
  • Cijene uključuju PDV, ali ne boravišnu pristojbu i pristojbu za očuvanje okoliša (5%).
Luksuzni prirodni resort u srcu divljine.

Doživite jedinstvenu pustolovinu na autentičnom ranču u Velikoj Plani, skrivenom unutar Parka prirode Velebit, prirodnog rezervata pod zaštitom UNESCO-a. Linden je dom jedinstvene vještine prirodnog jahanja, uz iznimnu pažnju posvećenu udobnosti, usluzi, hrani i transformativnom iskustvu.

“Portal k onome što je zaista važno!” – D. Derifaj

Popunite obrazac i obratite nam se kako bismo vam osigurali bezbrižan odmor na ranču.