Zov divljine

Struktura cijena Linden Tree Retreat & Rancha osigurat će vam da vaš boravak na ranču ostane u sjećanju po sadržajima i pustolovinama, a ne po komplikacijama. U nastavku stranice pronađite model koji najbolje odgovara vašem planu godišnjeg odmora i ne zaboravite pogledati naš smještaj i All inclusive ponudu.

Reinvestirajući 10% naše dobiti u projekte očuvanja prirode, razvoja zajednice i edukacije, dajemo mogućnost našim gostima da ostave dio svojeg nasljeđa na našem ranču. Kao naš gost, ne samo da imate izravan utjecaj u podršci naših projekata, nego postajete dio rastuće zajednice nositelja promjena i ekološki osviještenih vođa koji dijele našu strast za stvaranjem održivijeg svijeta. Saznajte više o našim projektima ovdje.

Jedno od najmirnijih i najčarobnijih mjesta na Zemlji.

TripAdvisor

Cjenik tipova usluga

  • Cijene su po osobi i jednake su za sve tipove smještaja.
  • Cijene za djecu su dio cijena za odrasle: 0-3 besplatno, 3-7 40%, 8-12 80%, 13-17 90%
  • All inclusive: smještaj, doručak, ručak, večera i sve aktivnosti prema rasporedu.
  • Polupansion: smještaj, doručak i večera.
  • Noćenje s doručkom: smještaj i doručak.
  • Noćenje: smještaj.
  • Sve cijene uključuju: bazen, vruću kupelji, kinoteku, knjižnicu, badminton, rukomet, luk i strijele, bicikl, večernje zabave, Wi-Fi i besplatan parking.
  • Cijene uključuju PDV, ali ne boravišnu pristojbu, pristojbu za očuvanje okoliša (2%) i napojnicu.

Cjenik aktivnosti

Za goste koji nisu rezervirali all inclusive ili borave kao dnevni gosti, cijene aktivnosti su prikazane u tablici. Cijene su po osobi.

Luksuzni prirodni resort u srcu divljine.

Doživite jedinstvenu pustolovinu na autentičnom ranču u Velikoj Plani, skrivenom unutar Parka prirode Velebit, prirodnog rezervata pod zaštitom UNESCO-a. Linden je dom jedinstvene vještine prirodnog jahanja, uz iznimnu pažnju posvećenu udobnosti, usluzi, hrani i transformativnom iskustvu.

“Portal k onome što je zaista važno!” – D. Derifaj

Poslužite se našim online rezervacijskim sustavom ili popunite obrazac i obratite nam se kako bismo vam osigurali bezbrižan odmor na ranču.