Zov divljine

Struktura cijena Linden Tree Retreat & Rancha osigurat će vam da vaš boravak na ranču ostane u sjećanju po sadržajima i pustolovinama, a ne po komplikacijama. U nastavku stranice pronađite model koji najbolje odgovara vašem planu godišnjeg odmora i ne zaboravite pogledati naš smještaj i All inclusive ponudu.

Reinvestirajući 10% naše dobiti u projekte očuvanja prirode, razvoja zajednice i edukacije, dajemo mogućnost našim gostima da ostave dio svojeg nasljeđa na našem ranču. Kao naš gost, ne samo da imate izravan utjecaj u podršci naših projekata, nego postajete dio rastuće zajednice nositelja promjena i ekološki osviještenih vođa koji dijele našu strast za stvaranjem održivijeg svijeta. Saznajte više o našim projektima ovdje.

Jedno od najmirnijih i najčarobnijih mjesta na Zemlji.

TripAdvisor

Cjenik tipova usluga

Cijene su po osobi.
*Napomena: U navedenim jedinicama je moguć dodatni ležaj u iznosu 70% redovne cijene po ležaju po osobi.
** Noćenje s doručkom uključuje smještaj i doručak.
** Polupansion uključuje smještaj, doručak i večeru.
** All inclusive uključuje smještaj, doručak, ručak, večeru i aktivnosti prema rasporedu.

Sve cijene uključuju sljedeće:

  • Jedinstven smještaj s najboljim sadržajima.
  • Djeca stara tri godine i mlađa borave besplatno na ranču.
  • Pristup grijanom bazenu za plivanje, vrućoj kupelji, privatnom kinu, knjižnici, DVD-ovima i CD-ovima, društvenim igrama i večernjoj zabavi.
  • Besplatan satelitski internet, parking.
  • Za cjelovit popis sadržaja i usluga dostupnih na ranču, posjetite našu All inclusive stranicu.
Luksuzni prirodni resort u srcu divljine.

Doživite jedinstvenu pustolovinu na autentičnom ranču u Velikoj Plani, skrivenom unutar Parka prirode Velebit, prirodnog rezervata pod zaštitom UNESCO-a. Linden je dom jedinstvene vještine prirodnog jahanja, uz iznimnu pažnju posvećenu udobnosti, usluzi, hrani i transformativnom iskustvu.

“Portal k onome što je zaista važno!” – D. Derifaj

Poslužite se našim online rezervacijskim sustavom ili popunite obrazac i obratite nam se kako bismo vam osigurali bezbrižan odmor na ranču.