Buffalo Lodge

Koliba iz 1924. godine odiše opuštenim “country” stilom začinjenim starinskim i rustikalnim šarmom, te čarobno spojenim s opuštenom elegancijom. Restauracija je slijedila tradicionalne tehnike gradnje.
Na prvom katu je kuhinja, spavaća soba, rustikalna kupaonica s kadom dužine dva metra, dnevni boravak, balkon i privatna terasa s pogledom na okolne planine.
Na drugom katu je luksuzni apartman koji uključuje prostor za čitanje i odvojenu kupaonicu. S dizajnom eksterijera koji podsjeća na skandinavsku drvenu kuću i minimalistički čistim linijama, privlači one koji tragaju za profinjenim stvarima u životu. Ova planinska kuća može ugodno smjestiti do 8 ljudi. Moguća je samostalna priprema hrane i usluga osobnog kuhara.
Luksuzni prirodni resort u srcu divljine.

Doživite jedinstvenu pustolovinu na autentičnom ranču u Velikoj Plani, skrivenom unutar Parka prirode Velebit, prirodnog rezervata pod zaštitom UNESCO-a. Linden je dom jedinstvene vještine prirodnog jahanja, uz iznimnu pažnju posvećenu udobnosti, usluzi, hrani i transformativnom iskustvu.

“Portal k onome što je zaista važno!” – D. Derifaj