Večernja zabava

Preporučila bih ovo mjesto bilo kome tko cijeni prirodu i mir. Rano ujutro možete ležati u krevetu i slušati zvuk orlova, livade su bile pune divljeg cvijeća i naš najmlađi sin se volio igrati s mačićima koji žive na ranču! Večernje nebo je vedro i puno zvijezda te je bilo odlično sjediti oko logorske vatre, piti planinski čaj i upoznavati nove ljude. Posebno mjesto koje vode posebni ljudi. Jacqueline, Ujedinjeno kraljevstvo

Kino

Jednom tjedno u našem kinu organiziramo projekcije starih kaubojskih filmova. Oni će Vam pomoći da usporedite svoje jahačke vještine s poznatim filmskim zvijezdama, te da dobijete inspiraciju za isprobavanje i učenje novih trikova s vašim konjem.

Ples

Naš plesni podij daje Vam slobodu i prostor da uz prave kaubojske pjesme pokažete svoj kaubojski duh i naučite nove pokrete od svojih plesnih partnera. Zabavno je, opuštajuće i povezuje ljude. Smijeh, pjesma i zajedništvo objedinjuju se na našem podiju, na kojem je dobra zabava zagarantirana za sve uzraste naših gostiju.

Pričanje priče/Noć pričanja priče

Jednom tjedno skupimo se u krug i pričamo o našim vizijama, snovima i željama u životu, čitamo kaubojske pjesme i pjevamo. Izmjenjujemo se u dijeljenju naših priča, dok drugi u krugu slušaju s poštovanjem. Svaki sudionik ima priliku podijeliti svoju priču simboličnim prihvaćanjem ˝štapa koji govori˝.

Logorska vatra

Tijekom ljetnih večeri oko logorske vatre imamo živu glazbu. Od country, evergreena do jazz i popularnih pjesama, sigurni smo da ćemo svirati pjesmu uz koju ćete i vi pjevati.
Luksuzni prirodni resort u srcu divljine.

Doživite jedinstvenu pustolovinu na autentičnom ranču u Velikoj Plani, skrivenom unutar Parka prirode Velebit, prirodnog rezervata pod zaštitom UNESCO-a. Linden je dom jedinstvene vještine prirodnog jahanja, uz iznimnu pažnju posvećenu udobnosti, usluzi, hrani i transformativnom iskustvu.

“Portal k onome što je zaista važno!” – D. Derifaj