logo
Portal prema bitnom
Plesna večer

VEČERNJA ZABAVA

Nakon povratka na ranč, poslije cjelodnevnih aktivnosti za vas imamo organizirane brojne zabavne aktivnosti.

Kino: Jednom tjedno u našem kinu organiziramo projekcije starih kaubojskih filmova. Oni će Vam pomoći da usporedite svoje jahačke vještine s poznatim filmskim zvijezdama, te da dobijete inspiraciju za isprobavanje i učenje novih trikova s vašim konjem.

Plesna večer: U našem Saloonu organiziramo plesne večeri na kojima možete pokazati svoje plesno umijeće. Naš plesni podij daje Vam slobodu i prostor da na prave kaubojske pjesme pokažete svoj kaubojski duh i naučite nove pokrete od svojih plesnih partnera. Smijeh, pjesma i zajedništvo objedinjuju se na našem podiju, na kojem je dobra zabava zagarantirana za sve uzraste naših gostiju.

Noć pričanja priča: Jednom tjedno skupimo se u krug i diskutiramo o našim vizijama, snovima i željama u životu. Sjednemo oko vatre, predajemo “štap koji govori“ i lulu mira jedni drugima. Izmjenjujemo se u dijeljenju naših priča, dok drugi u krugu slušaju s poštovanjem. Svaki sudionik ima priliku podijeliti svoju priču simboličnim prihvaćanjem ˝štapa koji govori˝. Običavamo pričati iz srca, što svakom sudioniku dolazi prirodno u neosuđujućem i iscjeljujućem okruženju našeg ranča.

Lindenovi gosti oko logorske vatre

GLAZBENE VEČERI OKO LOGORSKE VATRE

Za ljetnih noći oko logorske vatre imamo živu glazbu. Od country evergreenova do jazz i popularnih pjesama, sigurni smo da ćemo svirati pjesmu uz koju ćete i vi pjevati.