logo
Portal prema bitnom

IZLETI IZVAN RANCHA

Naše aktivnosti na ranchu su i više nego dovoljne za većinu gostiju, međutim, nudimo i posebne aktivnosti za goste koji žele otići malo dalje, uz nadoplatu. Bilo da želite uživati u danu na splavu ili vožnji quadovima ili spustiti se Zip Lineom, sve ove izborne aktivnosti su isplanirane s našom prepoznatljivom brigom za detalje i kvaltetu.

Paintball

PAINTBALL

Paintball je jedan od najubudljivijih ekstremnih sportova na svijetu kojeg igraju milijuni ljudi i žena svih dobnih skupina i životnih stilova. Igra se sastoji od toga da pokušavate upucati protivnike kuglicama punim boje svojom paintball puškom. Razmišljanje, odlučnost i brzo reagiranje su kvalitete koje su vam potrebne za pobjedu. Paintball avanturu možete iskusiti na posebno privlačnom poligonu za kojeg je dokazano da je najbolji u Hrvatskoj.

Quadovi

QUADOVI

Ako čeznete za adrenalinom, mini safari na quadovima je vrlo vjerojatno ono što vam treba. Bili vi početnik ili iskusan vozač, dvosatna vožnja kroz polja i šumu bit će nezaboravno iskustvo. Pripremite se jer ćete biti prekriveni blatom i gutat ćete oblake prašine do kraja putovanja.

Adrenalinski Park

ADRENALINSKI PARK

Adrenalinski park je poligon koji se sastoji od nekoliko elemenata. Poligon se nalazi podignut kablovima na visini od 1 do 6 metara iznad tla. Obitelji i individualci se sjećaju Adrenalinskog parka po tome što istražuju i premošćuju svoje strahove i pronalaze nove izvore hrabrosti. Obitelji pronalaze nove načine komunikacije. Ove aktivnosti potiču otvorenost uma i obiteljsku povezanost. Najbolji dio ove avanture je spuštanje 150m dugim kablom. Početak je na litici i spuštate se preko vrhova drveća, kroz polje i doživljavate nezaboravan nalet adrenalina.

Kayaking

KAYAKING

Ako uskočite u kayak i pustite se niz rijeku Liku, dobit ćete potpuno nov pogled na ljepotu prirode. Dok nježno plovite prema jezeru Kruščica, istražit ćete kanjon i saznati zašto je cijela regija dobila ime po ovoj rijeci. Osvježite se i zaplivajte na plaži dok vas naš tim čeka da vas odvede natrag na ranch.

Promatranje medvjeda

PROMATRANJE MEDVJEDA

Među bogatim životinjskim svijetom Velebita, medvjeda je stvarno teško ugledati. Ti krzneni divovi skrivaju se tokom dana, a noću izlaze kako bi se hranili bobicama i kukcima. Pridružite nam se i budite na oprezu jer se u mraku odjednom može čuti žamor...

Ovo noćno iskustvo počinje u 15 sati, na Rizvan Cityju pored Gospića gdje ćete se sresti s lokalnim vodičem i fotografom divljih životinja, Nikom Salkićem. Nino će vas u vozilu na pogon na sva 4 kotača odvesti do mjesta na kojem se promatra životinjski svijet. Vožnja traje otprilike 30 minuta i nakon kratke šetnje kroz šumu, stići ćete do čeke. Aktivnost završava 30 minuta nakon zalaska Sunca zbog manjka vidljivosti.

Ako ste entuzijast koji voli fotografirati noću, možete rezervirati iskustvo tokom cijele noći. Aktivnost je ograničena na dva fotografa koji su skupa s Ninom, vašim vodičem. Aktivnost počinje u Rizvan Cityju gdje možete ostaviti svoje vozilo preko noći. Aktivnost počinje u 15:30 sati i traje do 08:30 sljedećeg jutra. Čaj, kava i hrana su uključeni u cijenu.

Splavarenje

SPLAVARENJE

Rijeka Lika sa svojih 78 km je druga najveća podzemna rijeka u Europi. Ima stalan, spor tok bez brzaca ili vodopada. Uživat ćete u mirnom, opuštajućem, ali uzbudljivoj atmosferi nedirnute prirode. Za vrijeme izleta možete naići na vidru, jelena, medvjeda ili vuka.

DNEVNI IZLETI

Ako vam vaš raspored ne dopušta da provedete noć ili dvije na ranchu, još uvijek se možete počastiti nevjerojatnom danom na Lindenu i odabrati nešto od bogatog izbora aktivnosti. Pošaljite nam upit ili nas nazovite kako bi napravili rezervaciju.