Dječji Klub Malih Medvjedića

Kako smo prepoznali potrebu da iskustvo u prirodi skrojimo da odgovara našim najmlađim gostima, naš Dječji Klub Malih Medvjedića se pobrinuo kako bi stvorio opušteni obiteljski odmor i za djecu i za roditelje. Naš dječji klub uči djecu životu u divljini na uzbudljiv i siguran način. S našim kvalificiranim osobljem, roditelji sad imaju više vremena za svoje pustolovine.
Dječji Klub Malih Medvjedića je zabavan, edukacijski program na otvorenom za djecu od 4 do 12 godina. Djeca uživaju u pustolovinama kreiranim da inspiriraju i njeguju ljubav prema prirodi i pruže edukaciju o povijesti i tradiciji Hrvatske. Od učenja kako se brinuti o životinjama u staji, do istraživanja flore i faune na obali potoka na ranču, mali medvjedići će se povezati s prirodnim svijetom i proširiti svoje horizonte. Ako je dan kišovit, naš Studio postaje platforma za radionicu stvaranja rukotvorina, društvene igre, plesnu zabavu ili kino koje je upotpunjeno velikim izborom filmova i kokica.

Znao sam, čim sam Vas upoznao, da pustolovina može početi. Winnie Pooh

Jahanje ponija

Kauboji (wrangler) uče djecu o brizi o konju i sigurnosti te nakon toga slijedi jahanje

Ispiranje zlata

Potraga za zlatnim kamenjem u koju mogu biti uključeni svi članovi obitelji, iako je namijenjeno djeci.

Dan u šumi

Šetnja prirodom u kojoj djeca istražuju šumu na ranču i uče o njenom životu prepoznajući životinjske vrste na zemlji i u potoku.

Kaubojske igre

Od utrka u vrećama, utrka s jajima u žlici, jedenja jabuke s užeta, potrage za blagom, ovu aktivnost ispunjava dječji smijeh.

Akademija preživljavanja

Lekcija o sigurnosti u prirodi, uključujući izgradnju skloništa i paljenja vatre, kojom inspiriramo buduće pustolovine.

Bojanje ponija

Koristeći vodene boje djeca farbaju ponije poput Američkih Indijanaca. Odrasli im se vole pridružiti jer je zabavno za sve.

Luksuzni prirodni resort u srcu divljine.

Doživite jedinstvenu pustolovinu na autentičnom ranču u Velikoj Plani, skrivenom unutar Parka prirode Velebit, prirodnog rezervata pod zaštitom UNESCO-a. Linden je dom jedinstvene vještine prirodnog jahanja, uz iznimnu pažnju posvećenu udobnosti, usluzi, hrani i transformativnom iskustvu.

“Portal k onome što je zaista važno!” – D. Derifaj